Menu
Your Cart

За нас

Нашата мисия

Нашата цел е да предиставим на клиентите ни идеи и нови тенденции в дизайна, продукти и понякога идеи за декор.

Лофт груп в фирма за интериорен дизайн с пълно обслужване, специализиран както в жилищния, така и в търговския дизайн. Независимо дали се нуждаете от освежаване на дома или основен ремонт, ние можем да предоставим експертния опит, за да сме сигурни, че проектът протича гладко и ви дава възможно най-добрите резултати. 

Ние се ангажираме да предоставим  дизайн, който да отговаря на очакванията на нашите клиенти чрез сътрудничество и пълно обслужване. 

Стремим се да създаваме продукти, съобразени с уникалните лични стилове и практическите нужди на нашите клиенти

Целта ни е да създадем среда, в която хората да се чувстват наистина като у дома си.

Признаваме, че всеки проект е индивидуален израз на уникалната личност на нашия клиент. Разбирайки вашите ценности и артистични предпочитания, за нас е от съществено значение да създадем персонализиран интериорен дизайн, който да е удобен, практичен и да отразява съвременния ни начин на живот-ключът към по-добър начин на живот в бъдеще.

Без значение колко предизвикателен изглежда вашият проект, нашият екип от професионалисти ще работи с вас за постигане на перфектен интериор. 

Ние сме специализирани в интериорен дизайн с пълно обслужване - от идеята до цялостното изпълнението. Изработваме всякакви мебели по поръчка, интериорни и екстериорни врати, кухненско оборудване и др. 

В отговор на визията на нашите клиенти, ние се ангажираме с дизайн, който изразява взаимовръзките между архитектура и място, пространство и форма, цвят и материали, икономичност и почтеност.

Вярваме, че постоянното внимание към детайлите от първите ни концептуални усилия до окончателното инсталиране на мебели е от съществено значение за осигуряването на вашето удовлетворение.

Интериорните ви пространства трябва да са отражение на вас и вашия начин на живот.

Ние уважаваме вашия бюджет и персонализираме решенията, които работят в него.