Menu
Your Cart

Доставка

ВАЖНО

1. Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест, а такива в които има чуплив артикул, биват застраховани. Всеки клиент се задължава да прегледа пратката си при получаване пред куриера за да гарантира верността и цялостта на поръчаните артикули, в противен случай, повреден или сгрешен артикул не може да бъде заменен.

2. Всеки клиент решил да върне пратката си след получаването й, заплаща куриерските услуги в двете посоки.

3. Веднага след предаване на стоката на куриер, Търговецът се освобождава от риска, който се прехвърля върху Клиента. Търговецът не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

4. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на Търговеца. В случаите когато от Търговеца са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката Търговеца не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

5. При предаване на стоката Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.

6. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Търговеца се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока и да не изпълнява бъдещи заявки от конкретният клиент.