Menu
Your Cart

Барбекю

Газови барбекюта

Запознайте се с новите газови барбекюта от Teka, налични в два различни размера, за да можете да закупите този, който най-добре отговаря на вашите нужди. Нашите модели са оборудвани с автоматична и ултра бърза система за запалване. Изработени са от висококачествени материали и снабдени с най-нови технологии. Контролирайте приготвянето на храната благодарение на вградения температурен индикатор. Един уред, лесен за използване и лесен за почистване благодарение на подвижната тава за събиране на мазнината.

Какви видове барбекю съществуват?

Има 3 вида барбекю: на дървени въглища или на дърва, електрически и газови. В Teka разполагаме с газови модели поради предимствата им, тъй като са по-лесни за запалване и почистване и не отделят дървесен дим или пепел.

Марка: Teka Код: Gourmet BBQ 3100 G
азово барбекюИноксова структура с черен премиум дизайн2 чугунени скари (емайлирани) с обща площ 58,3 x 40,8 смПомощна скара за подгряване4 горелки: 3 х 3,22 kW, странична горелка 3,51 kWУлтра бързо автоматично възпламеняване на горелкитеТемпературен индикатор върху капакаКолектор за събиране на мазн..
765.00 лв. 899.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)