Menu
Your Cart

Кафемашини

Споделете удоволствието

Споделете аромата на прясно кафе с любимите хора. Благодарение на множеството автоматични програми и настройки ще приготвите кафето точно така, както го предпочитате!


Кафе или чай?

Изберете любимото кафе: ристрето, еспресо или лате. Ако не е време за кафе, може да се използвате пара или гореща вода за друга напитка.


Как искате кафето си днес?

30 различни програми за контрол на температурата и силата на кафето, за да се наслаждавате на всеки миг с него, за да бъдете най-добрият домакин за вашите гости. Използвайте пресни зърна кафе за автентичен вкус.


Марка: Teka Код: CLC 855 Без Рамка
Автоматична кафемашина с кафемелачкаЗа вграждане (на телескопични водачи)Серия Urban ColorsФункции: кафе, чай, параРабота с кафе на зърна и с мляно кафеИзцяло черно стъкло (без рамка)Електронно управление + въртящи се бутониВъзможност за избор между няколко езика30 автоматични програмиАвтоматичен ст..
3,145.00 лв. 3,699.00 лв.
Марка: Teka Код: CLC 855 Иноксова Рамка
Автоматична кафемашина с кафемелачкаЗа вграждане (на телескопични водачи)Функции: кафе, чай, параРабота с кафе на зърна и с мляно кафеИноксова рамка със защита от отпечатъциЕлектронно управление + въртящи се бутониВъзможност за избор между няколко езика30 автоматични програмиАвтоматичен старт, часов..
3,145.00 лв. 3,699.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)